Tid for slanking igjen.

Snart er det et nytt år med nye muligheter og det første jeg tenker på da er å slanke meg.
Men hva skal jeg velge?
Det finnes mange dietter rundt omkring noen fungerer for noen og andrer fungere ikke i det hele tatt.
Jeg må først si at jeg er en travel 4 barns mor i full jobb. Jeg har en mann i resturangbransjen som sjelden er hjemme. Så trening på helsestudio eller løpetrening ute er uaktuelt. Men jeg har treningssykkel.
Jeg har prøvd Ketolysedietten, gikk bra ned der men la på meg igjen etterpå.
Jeg har prøvd Noka kuren men gikk fort lei. Nutrilett,Noka og herbalife er ikke noe for meg. Go 123 smakte pyton helt forferdelig.
Jeg har prøvd slanke tabeletter. De er heller ikke noe for meg.
Jeg liker lavkarbo mat.
Prøvde south beach dietten men klarte ikke å holde ut så lenge.
Er det noen der ute som sitter på en god diett? Jeg er villig til å prøve. Har hørt at Blodtypedietten er bra,og steinalder dietten er bra noen som har prøvd den.
Grete Rhode og Libra kurs kommer jeg ikke til å stille på.
 Høres ut som en veldig vanskelig person nå. Og dere tenker kanskje ohh hvis hun er så kravstor kommer hun aldri til å bli slank.
Vil bare si at det er kunn magen jeg er tykk i. Rumpe og lår er slank. Bakfra ser jeg ikke så tykk ut. Men forfra har jeg en mage jeg hater. Og mange sier at jamen du har jo fødet 4 barn med 2,5 års mellomrom mellom. Det er ikke en god nok grunn for meg. Jeg vil være slank å gå med de klærene jeg vil uten at magen viser.
Jeg vet det er dumt å være så fokusert på seg selv å skrive et slinkt slanke opplegg. Og jeg vet at det er mange der ute som sliter med spiseforstyrrelser og jeg  vet at jeg ikke er den som må rope høyest. Men jeg har et ønske om å bli tynnere og det er mitt nyttårsforsett. Uff dette var visst et litt tåpelig innlegg fra en som gjesper og må snart krype til køys. Godnatt alle mine kjære lesere.Takk for at dere følger bloggen min. Følg meg gjerne på Blogglovin hvis du vil bli oppdatert på mine nye innlegg. Bare trykk på linken følg meg på blogglovin på siden min. Ciao.
    Skrevet: 30.12.2009
  • Klokken: 01:14
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 11
huff jeg klarer ikke dietter... Må bare spise litt mer rett og trene.

Pinkangel

30.12.2009 | 01:20

trinecam:Ja det er ikke så lett.

Charlotte M

30.12.2009 | 06:19

Jeg har ikke troen på vidunderkroppen i shake eller pilleform. Spis bra og tren, det er det eneste som fungerer. Alt annet bare fucker opp fordøyelsen din, og blir å kaste penger ut vinduet.

Pinkangel

30.12.2009 | 10:20

Charlotte_M: Enig med deg der. Piller og shaker er noe dritt. Tror heller på å forandre livstil. Blodtypedieten er jo en livstil og det samme gjelder o lavkarbo dietter.

missM

30.12.2009 | 21:53

Jeg ser du hele tiden skriver diett, jeg tror det er viktig at du heller setter fokus på livstilsendring. For da er det ikke så kjipt. Da kan du velge hva du skal spise, ikke hva du må velge bort og ikke kan spise. Ser du liker lavkarbomat, supert der har du svaret ditt!!!

En morsom måte å være i bevegelse hjemme på er med wii. Jeg har ett spill som heter EA sport active, det er knallbra og man blir svett. Du kan lese mer om det her: http://www.nettavisen.no/spillmagasinet/article2640637.ece

Pinkangel

30.12.2009 | 23:25

loose threads ♡: Takk for kommentaren. Vi har wii så kanskje jeg skal kjøpe det du foreslo.

Panda

31.12.2009 | 00:40

sykehusdietten funket fint for meg da jeg testet den.. gikk ned 4 kilo første uken og 10 kilo på 3 mnd... men du må spise sunt da... for 1,5 år etterpå skiftet jeg spiserytme igjen og kiloene kom da tilbake naturligvis men ja:P

sv: hgar familie i bergen ja:D:D derfor jeg var der:D Godt nyttår tilbake!!

Inger

03.01.2010 | 14:36

Hei, tenkte å tipse om at en av Hollywoods helsecoacher kommer til Bergen for å snakke om nettopp det å gå varig ned i vekt! Han er utrolig karismatisk og har holdt på med kosthold og produkter i 20 år. Følg linken og les mer og meld deg gjerne på;.)

http://www.goplatinum.no/Seminars.aspx?ID=18447

Pinkangel

03.01.2010 | 16:03

Inger:Takk for tipset. Skal du gå?

Inger

03.01.2010 | 20:56

Nei, jeg har hørt ham i Oslo og er overbevist allerede. Nå hjelper jeg bare til med å "spre det gode budskap" om at han for først gang kommer til Bergen. Demi Moore ser jo ikke så værst ut...;.)

Christine

15.10.2010 | 23:55

Slanking er vanskelig ass... MEN !!! Nå tror jeg at jeg endelig at jeg har funnet DET slanke-programmet som virker, også for håpløse slanker som meg :)
Hva tror du om denne?!? Her er det slankeprogrammet jeg snakker om:
http://tinyurl.com/35sksba
Jeg er alltid litt skeptisk til sånnt,, men nå har jeg en magefølelse for at det er akkurat dette programmet som vil hjelpe meg til å gå ned i vekt..Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits