Harley Pasternak mannen bak 5 factor dietten

Harley Pasternak er mannen bak det hele, og nå om dagen er han alle kjendisers bestevenn.

Noen av Hollywoods hotteste kjendiser har den siste tiden reklamert mye for sin nye trenings- og kostholdshjelper, Pasternak. Hans metode skal være effektiv, selv om den går imot mye av det du kanskje har lært.

Metoden
Etter Pasternaks oppskrift skal du nemlig fråtse i saker som bannlyses av de fleste andre kostholds- og ernæringseksperter, og under listen hans finner du «barbecue burger», pommes frites laget av søtpotet, mini pepperoni pizzaer og pannekaker. Sistnevnte dog med sukkerfri lønnesirup...

I tillegg til at ingrediensene skal være av den uvanlige sorten er også mengden måltider og totale kaloriinntak av en annen klasse enn det man ser i de fleste dietter. Pasernaks metode mener at den beste veien til en lettere kropp får man ved å spise tre måltider om dagen, av 300 kalorier hver, i tillegg til to mellommåltider av 200 kalorier.

En av dem som etter sigene skal ha gått ned mye ved hjelp av disse metodene, er Jessica Simpson. I Us Weekly påstås det at frøken Simpson skal ha gått ned rundt ti kilo etter at hun begynte med Pasternaks hjelp, og dette også over kun to måneder.

Jessica ikke alene 
Men Jessica er ikke alene om å benytte seg av eksperten, og heller ikke den eneste som skal ha oppnådd imponerende resultater. På skrytelisten til Pasternak finner du; Eva Mendes, John Mayer og Mandy Moore. Og etter den siste tidens dekningen av trenerens metoder i statene vil nok avtaleboken fortsette å fylles opp for slankeeksperten.

Kilde klikk.no


http://cornelis.blogg.no/
    Skrevet: 01.05.2010
  • Klokken: 22:44
  • Kategori: Blogg
  • Kommentarer: 5

Mia Kristine : )

01.05.2010 | 23:01

Diett , Mannen er sikkert ett Geni :)

Utrolig Fin Og Søt blogg (L)

Ta gjerne en Titt Innom Min blogg !

www.miiaaKristine.blogg.no !
1300 kalorier er jo ikke så mye i forhold til hva man skal ha i seg. Så tviler ikke på at det funker :p

awv

01.05.2010 | 23:08

:)

Odingutt, er du fast leser?

01.05.2010 | 23:18

Ha en superduperherlig kveld videre! :)<3

Kos deg ;*

Klem odingutt ;*

Pinkangel

02.05.2010 | 18:07

Odingutt, er du fast leser?: Tusen takk:)Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits