Forandring i livstil sunn mat og bailine.

Hei alle sammen:) Lenge siden jeg har blogget nå men nå er jeg igang igjen.

Jeg har begynnt å trene på Bailine. Dvs jeg ligger på en benk og får muskelstimulatortrening. Kort forklart festes elektroder, eller "plater" til huden på bestemte punkter på musklene. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger et spesielt program. Styrken på disse pulsene kan reguleres. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av - akkurat som på vanlig trening.

 

Man går inni cm og vekt. Du kan lese mer om det her :http://www.bailine.no/web/no/sporsmalBailine

Jeg har sluttet på 5:2 dietten og har vært veldig i tvil om hva jeg skal gjøre nmå. Jeg har lest mye om Dukan, south beach dietten, ketolyse, lavkarbo og knekkebrøddietten.

Det som er viktig for meg er at jeg har noe som ikke blir for vanskleig å holde og ikke trenger alt for mye stress når jeg skal lage mat. Det må heller ikke være dette er forbudt og dette er forbudt da klarer jeg ikke å gjennomføre.

Så etter mye lesing og erfaringer fra noen av dietene kom jeg frem til dette.

Jeg kommer til å spise sunn lavkalorimat og supplerer med shaker/supper fra Nutrilett innimellom til mellommåltider/kvelds. Jeg kutter ut brød og lyse bakverk. Spiser knekkebrød med magert pålegg og sunt pålegg som makrell i tomat.

Mye grønnsaker/salat og mye egg. En blogger som har imponert meg mye og som har gått ned mange kilo er jenten som skrev slank meg flat.

Fantastiske oppskrifter og flotte bilder. Hun gir meg inspirasjon. Kommer nok til å følge prisippet hennes. Men istedet for Noka som hun benytter vil jeg bruke nutrilett sine produkter.

Og med dette og Bailine vil jeg nok nå min vekt til sommeren.

Hvordan går det med dere andre som slanker dere?

Her er en link til bloggen hennes http://slankmegflat.blogg.no

 

mat-inspirasjon-collage

bilde er hentet fra http://livjudit.femelle.no

 

    Skrevet: 17.03.2014
  • Klokken: 10:24
  • Kategori: SLANK 2014
  • Kommentarer: 4

Grundig

17.03.2014 | 12:48

Hei,

Vil bare kommentere at dette med elektronisk muskelstimulering faktisk fungerer veldig bra, har selv forsøkt dette ut, men det har i senere tid også kommet frem at det også kan være lurt å trene musklene selv også uten stimuli. Dette fordi at muskler kan venne seg til å få signalene fra en annen plass en hjernen, og da vil ikke musklene fungere optimalt lengre når man faktisk skal bruke dem. Så et lite tips; gjør begge deler. Ha fortsatt en fin dag!

MaritimForsvarsfrue

17.03.2014 | 13:01

Har alltid lurt på om slikt funker og i teorien bør det jo det om du styrker musklene med den maskinene vil du jo styrke muskelene som gir deg mer ytelse eller i hverdagen som da kan resultere i at du forbrenne mer og bedre. Men jeg må si at jeg liker og forholde meg til trening da dette har så vannvittig mye fordeler i seg selv. Og spiser det jeg ønsker men tenker igjennom hva jeg putter i munnen.

Du må gjerne titte innom min blogg, Jeg skriver litt om trening(kickboxing), dyr, dyrevelferd, skolegang og livet som sjøforsvarsfrue =) Ha en fin dag =)

Pinkangel

17.03.2014 | 13:21

MaritimForsvarsfrue: Skal ta turen innom bloggen din :)
Ha en fin dag du også.

traust

17.03.2014 | 13:29

Jeg har brukt Bailine - og syntes det hadde noe for seg. Enda jeg fulgte ikke opp trening eller mat.................. Men nå bor jeg dessverre slik til at det ikke finnes noe sånt i nærheten. Lykke til :-)Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits