Hei ,lenge siden sist.

Hei alle sammen og Godt nyttår til dere alle sammen.

Har vært lite aktivitet hos meg da jeg har hatt det fryktelig travelt og prioritert instagram mere. #pinkangel69. (Følg meg gjerne jeg følger tilbake.)

Fallt på glatten og forstuet ankelen min for en uke siden og halter rundt fremdeles. Ikke noe kjekt.

Ellers begynner jeg året som alltid med å tenke at dette året er året hvor jeg skal klare å gå ned i vekt så får vi håpe jeg klarer det.

Har en venn som driver å selger disse wrapsene hvor man går inn i cm. Har fått en prøve så tenkte jeg skulle prøve det ut å se om det ga noen virkning. Ellers går jeg fremdeles på Bailine men har ikke fått gått der på en stund. Har som sikkert mange andre klart å gå opp i vekt i julen,men nå er det en ny start også får vi se hvordan det går.

Har ikke bestemt meg for hvordan jeg skal legge opp kostholdet men det blir ikke lavkarbo da jeg ikke kan leve etter den livstilen for alltid. Spise litt mindre og trene litt mer tror jeg er det beste for meg. Har begynnt å bruke tallerkenmodellen til middag. Bruker også Lifesum appen på mobilen. Har du noen tips?

Ellers er jeg inne å leser på blogger for harde livet så har dere noen forslag til gode blogger med helse/trening/ kosthold så skrive det gjerne i kommentarfeltet.

Er veldig begeistret for bloggen som heter slankmegflat.blogg.no hun legger ut masse flotte oppskrifter med bilder.Ha en fin dag videre.

Pinkangel

 


jannickea

07.01.2015 | 13:17

det så godt ut :)

Christine Gullerud

07.01.2015 | 14:10

Jeg jobber med slankingen selv. Ikke alltid like lett. Kan trøste deg med at jeg også gikk opp 2 kilo i jula:)

Ha en fin dag:)

AF

07.01.2015 | 15:57

Mmmm!

Alexandra

07.01.2015 | 16:01

Lifesum appen er genial. Jeg skal om 1-2 uker begynne på noka dietten. Hcor jeg i 2 uker kun spiser noka måltid og en og en uke etter det bytter jeg ut ett noka måltid mot vanlig mat. En kick start på året og masse trening og turer. Men en uke før jeg begynner på noka skal jeg prøve ut riskhospitalets suppe diett. Den skulle vist være veldig bra og er kun en uke. :)

Pinkangel

07.01.2015 | 19:03

Alexandra: suppen har jeg prøvd. Veldig god men klarte den kun 3 dg. Anbefaler deg å kutte ut nudler i suppen de blir slimete etter et par dager.Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits