Riktig god påske.

Hei alle sammen.

Ja så var det påskeferie, tiden flyr avgårde. Tenk at vi går mot lysere tider og mot vår.

Skal du noe kjekt i påsken da? Byferie eller fjellet eller kanskje du drar sydover?

For meg blir det bypåske. Men etter påske skal jeg og min kjære ta en tur til Gdansk det gleder vi oss til. Har ikke vært i Gdansk før men har lest en del blogger og tips på nettet å hører det skal være billig og bra.

Igår kjøpte jeg inn snop til påskeeggene til barna og idag blir det å handle inn matvarer for alle helligdagene som venter.

Slankingen går det ikke så bra med,så får begynne etter påske igjen.

Foruten at jeg fortsatt skal følge med på Paradise hotel denne påsken og resten av sesongen skal jeg prøve å få med meg årets påskekrim som begynner idag 1 april.

 

The Guilty

Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til femåringen Callum Reid, som forsvant på en fest i nabolaget i 2008. Saken ble aldri løst, og Callum ble aldri funnet.

Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt.

Premiere: Onsdag 1. april kl. 21.40 på TV 2

 

Ellers blir det vel litt baking. Min sønn blir 14 år på påskaften så da vanker det påskemuffins og sjokoladekake og skillingsboller.

Litt må man kose seg.

Ønsker dere alle en riktig god påske.

 

 

    Skrevet: 01.04.2015
  • Klokken: 10:31
  • Kategori: påske
  • Kommentarer: 0Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits