Har du hørt om Olaplex?

Hei alle sammen. Jeg har oppdaget en nyhet som har kommet til Norge det heter Olaplex.Olaplex er et fantastiskprodukt for deg som striper,bleker eller farger håret ditt. Har du et hår som er slitt vil håret se vakkert og glansfullt ut etter en kur med Olaplex.Alle vet at det å bleke håret er en tøff prosses for håret ditt. Man  må ukentlig kure håret for å få det til å være glansfullt og få i seg vitaminer.

Hvem husker vel ikke når Kim Kardashian faret håret sitt fra sort til bleket platiablond. Hvilket som helst annet hår ville sett tørt og grusomt ut. Å farge fra mørkt til lys er en prosses som sliter på håret. Det vet jeg alt om som egentlig er brunette. Men nå er altså Olaplex komt. Den består av en 3 trinnskur. Hvis du skal farge håret ditt i en salong vil du først få en kur med Olaplex i håret som skal sitte i ca 10 min. Så farger de håret og etterpå får du Olaplex i håret igjen. Før håret styles. Obs det er ikke en conditioner. 

Resultatet er fantastisk. 3 trinn på kuren får du med deg hjem til å bruke hjemme.

Dette har vært i USA en stund og har nå endelig kommet til Norge. Jeg gikk forbi Adam & Eva  Bergen og da sto det plakat i vinduet vi har fått Olaplex.

Jeg er ikke blitt sponset for å snakke godt om dette,. (Selv om jeg virkelig kunne ønske jeg var det) Har du hørt om OlaplexJeg har ikke prøvd det selv. Jeg har lest om det  sett bilder på instagram hvis du følger Olaplex der finnes det mange bilder og gooogle det gjerne.

Jeg vet iallefall at dette skal prøves ut. Jeg har veldig tørt å slitt hår etter fargebehandling/bleking.

Er det noen av dere som har prøvd det og vil dele erfaringer?

Her er noen eksempler etter bruk av Olaplex På denne nettsiden http://www.frends.no/olaplex jeg følgende informasjon om produktet:

 

OLAPLEX

Én aktiv ingrediens, OLAPLEX, er laget for å binde sammen disulfid bindingene (SS-bindinger), som blir brutt ned gjennom kjemiske behandlinger (alle typer fargebehandlinger/lysfarger/bleking og permaneter).

Olaplex er fri for silikon, sulfater, phtalater, DEA, aldehyder, og er ALDRI testet på dyr.

Bruk Olaplex som et verktøy. Jo mer du bruker Olaplex, jo mer kjent du vil bli. Både med fordelene for deg som stylist og ikke minst for kunden. Med denne kunnskapen kommer muligheten til å presse håret lenger enn noen gang før. Du kan bruke OLAPLEX i alle slags kjemiske behandlinger inkludert permanent og keratinbehandlinger.

Husk også å laste ned vår FRENDS-app for grundig opplæring av blandeforhold, samt tips og triks. App`en er tilgjengelig for Andoid og Apple-produkter, søk "Frends Norge", og last ned gratis. Les mer om vår App her.


Push grensene
Olapex fungerer som en forsikring der du kan ta kundens hår til nivåer du før aldri trodde var mulig. Kort forklart bygger OLAPLEX hår, og vil dermed reparere disulfidbindingene med en gang etter at de er brutt ned, som følge av den kjemiske behandlingen.

Enkelt å bruke
Du har Olaplex Bond Multiplier direkte i farge eller lightener. Når du har skylt fargen fra håret, bruker du Bond Perfector og lar virke i ca 10-20min. Klienten bruker Hair Perfector No. 3 hjemme en gang i uken for å få maksimal effekt av behandlingen.

Fungerer på ALLE
OLAPLEX har testet produktene på alle hårtyper. Asiatisk, afroamerikansk, tynt/normalt/grovt, tidligere kjemisk behandlet og jomfru.

Less is more
Olaplex har vært brukt tusenvis av ganger med fantastiske resultater. Det eneste som kan gå galt, er at du bruker for mye Olaplex med lighteneren eller ikke bumper opp vannstoffet et volum opp. Mange er så fornøyde med OLAPLEX etter første gangs bruk at de ønsker å legge i enda mer andre gang. Hvis du gjør dette, vil håret ta en evighet å løfte. Det er som å tilsette vann til saft; du fortynner vannstoffet med Olaplex, og du balansere det ved bumpe opp volumet. (IKKE på tynne hår)

Du starter med Olaplex Bond Multiplier No.1 ved å ha den direkte i lightener eller farge etter at du har blandet med vannstoff. Etter å ha skyllet ut fargen fra håret, bruker du Olaplex Bond Perfector nr.2 i minst 5 minutter. Skyll, sjampo og condition. Du kan også legge den i håret som en cutting lotion. For å styrke håret ytterligere, tar kunden med seg hjem Hair Perfector No.3 for bruk én gang i uken. Det er veldig enkelt og trygt. Se emballasje og mediekit som følger med din forsendelse for detaljert beskrivelse av bruk.

Langsiktige effekter
Alle ønsker å vite om Olaplex bygger seg opp i håret og gjør det vanskelig å farge eller lysne etter flere bruk. Det raske svaret er at håret bare fortsetter å bli bedre. OLAPLEX` testere, kjendisfrisører som har alt å tape, har brukt Olaplex på tusenvis av kunder flere ganger i over et år, og ikke gitt en eneste rapport på noe negativt. Det eneste som kan gå galt med Olaplex, er bare rett og slett at du bruker for mye Olaplex og fortynner vannstoffet som du legger til. Dette ser ut til å skje ofte nok for oss å nevne det igjen her. Det er en ny kjemi og det krever at du tenker litt annerledes.

Ingen tryllestav
Det er viktig å understreke at OLAPLEX ikke er en tryllestav som gjør at du kan gjøre hva som helst med hvilket som helst hår. Hvis du ikke ville ha gjort en farge/bleke jobb på et hår, ikke gjør det selv om du har OLAPLEX. Ikke bump opp volum på tynne hår. Husk at varme og folie akselererer den kjemiske prosessen.
Bruk din kunnskap og fornuft, og du vil få fantastiske resultater!

OLAPLEX kommer i 3 steg:
Olaplex Bond Multiplier No 1
Bland direkte i fargen, etter at den er ferdig blandet med vannstoff.

Olaplex Bond Perfector No 2
Påføres etter at fargen er skyldt ut. La den virke i min. 5 min, skyll ut, vask og avslutt med conditioner.
Kan brukes som en hurtig styrkende kur, eller som en ?cutting lotion?.

Olaplex Hair Perfector No 3
Kunden tar med seg No 3 hjem, til bruk en gang pr. uke, for det beste resultatet.

 Bildene er hentet fra google.

    Skrevet: 25.07.2015
  • Klokken: 10:19
  • Kategori: MAKEUP
  • Kommentarer: 0Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits