Netflix serier som jeg anbefaler.

Hei alle sammen.

Ferietid og dårlig vær resulterer ofte i å se på serier på Netflix eller Viaplay.

Ofte er det vanskelig å finne akkurat den serien som fenger deg, som du ikke får nok av og bare må se en episode til av.

Jeg har funnet noen slike serier som jeg vil anbefale dere.

(De er ikke rangert etter hva jeg liker best.)

 
 

The following er en spenning serie som handler om den karismatiske engelsk proffesoren ( James Purefoy ) er en massemorder. Selv etter at han er satt i fengsel fortsetter mordene. Han har sine følgere som dreper for ham. Kevin Bacon er kriminal etterforsker som gjør alt for å stoppe ham. Spenning fra første episode.

 Spennings serie med Donald Sutterland i hovedrollen.( Thriller drama serie)

Handler om en boligminister som plutselig skal styre USA som Amerikas neste  president etter et terror angrep.

Lover deg at du vil elske den.

 Har nesten ikke ord for denne serien. Trodde aldri jeg vil like denne type serie men ble forelsket og hektet på samme tid. Tror det er en av de beste seriene jeg noen sinne har sett. Her får du kjærlighet, mystikk, drap.Brutal til tider, men du vil elske den. Den handler om en gift sykepleier  og hennes mann. Året er 1945 og krigen er nettopp ferdig. De har endelig funnet tilbake til hverandre og reiser til Scottland. Gjennom en mystisk stein blir hun dradd tilbake til år 1743. (Høres unaturlig ut men du må bare se.)


Handler om skarpskytteren Bob som bor sammen med sin kone og datter.

Han får i oppdrag å beskytte presidenten.  Noe går galt  og presidenten blir skutt.Bob ender opp med å bli den alle jakter på  og en en katt og mus lek starter ved at han må finne den som er den virkelige morderen. Kjempespennende serie.

Er også en spenning serie som er verdt å få med seg. Likte du Strangers thing vil du garantert like denne.

Den handler om Secret Service agenten som sendes til idylliske Wayward Pines for å finne to forsvunnede agenter. Det som ser ut som det perfekte stedet viser seg å være et mareritt
 

En liten smakebit av noen gode serier. Flere serie tips kommer.

Har du noen serier som du vil anbefale? Vil du ha mer av dette?

 
Skriv en ny kommentar

Pinkangel

48, Bergen

Er du intrisert i å sponse bloggen min via produkter eller reklame? Ta kontakt på bente-wibecker@hotmail.com

Instagram
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://news.rsspump.com/" title="">news</a></div> ToppBlogg - toppliste for bloggere ToppBlogg - toppliste for bloggere ch1ll.no - Den nye blogglistench1ll.no - Den nye blogglisten
Instagram Instagram


KategorierArkiv

hits